topkwaliteit sinds 1843

Proxxon

Proxxon

Bent u op zoek naar gereedschappen die niet overal te koop zijn? Kijk dan eens in het Proxxon-assortiment van IJzerhandel.nl. In tegenstelling tot veel andere gereedschapsmerken richt Proxxon zich tot de wat exclusievere gereedschappen. Vaak gaat het om gereedschap dat voornamelijk gebruikt wordt door professionele klussers. Proxxon gereedschap wijkt hierdoor qua uiterlijk ook enigszins af van de meeste andere gereedschappen. Bent u op zoek naar een specifiek gereedschap? Dan is de kans groot dat u dit in het Proxxon-assortiment op IJzerhandel.nl vindt!

Bekijk hier de catalogus van Proxxon.


Verfijnd zoeken


Proxxon gereedschappen met meerdere functies

Indien u moet boren, koopt u natuurlijk een boormachine. Met behulp van dit gereedschap kunt u de klus immers een heel stuk makkelijker uitvoeren. Nadeel van een boormachine is dat u hier ook alleen maar mee kunt boren. Althans, dit is bij boren van de meeste gereedschapsmerken het geval. Dit geldt echter niet voor een Proxxon boormachine. In het assortiment Proxxon boormachines op IJzerhandel.nl vindt u namelijk boren waarmee u verschillende klussen uit kunt voeren. Naast het boren kunt u met een Proxxon boormachine bijvoorbeeld ook frezen, slijpen, polijsten, reinigen, doorslijpen en graveren. Grote voordeel van dit Proxxon gereedschap is dus dat u niet voor alle klussen verschillende gereedschappen hoeft te kopen. Het is zelfs mogelijk om Proxxon 12 volt- en accumachines te kopen bij IJzerhandel.nl. 

Grof geschut van Proxxon

Heeft u een werkplaats waarin regelmatig bepaalde klussen uitgevoerd worden? Dan gebruikt u hiervoor vast en zeker apparaten. Zo wordt zagen bijvoorbeeld een stuk makkelijker wanneer u beschikt over een afkort- en verstekzaag. Bij IJzerhandel.nl bent u aan het juiste adres wanneer u zo’n zaag van het merk Proxxon zoekt. Daarnaast vindt u in het assortiment ook grotere gereedschappen, zoals een Proxxon houtdraaibank of een Proxxon metaaldraaibank. Dit soort zaken neemt u natuurlijk niet snel mee voor een klus op locatie. Ze kunnen u echter wel prima helpen bij het verrichten van voorbereidende werkzaamheden. Proxxon gereedschappen zijn overigens niet alleen maar erg groot van stuk. Zo treft u bij IJzerhandel.nl ook een aantal tafelmodellen aan van Proxxon gereedschap. Neem bijvoorbeeld de tafelcirkelzaag, de tafelfreesmachine en de tafelboormachine.

Gereedschappen met hete lucht

Proxxon produceert niet alleen maar gereedschappen die handig zijn voor klusjesmannen. Nee, ook hobbyisten kunnen namelijk handig gereedschap van Proxxon vinden. Zo treft u in Proxxon-assortiment op IJzerhandel.nl onder meer een Proxxon heetdraad snijapparaat aan. Dit gereedschap is uitermate geschikt voor maquettebouwers, ontwerpers, decorateurs, kunstenaars en mensen die zich bezighouden met klassieke modelbouw. De temperatuur van het draad is in te stellen, waardoor u makkelijk door ieder materiaal kunt snijden. Daarnaast bevat het assortiment ook een Proxxon lijmpistool, een Proxxon heteluchtpistool en een Proxxon micro-vlambrander. Uiteraard treft u bij IJzerhandel.nl ook allerlei accessoires aan die het gebruiksgemak van dit Proxxon gereedschap vergroten. Voor de hobbyisten onder ons biedt IJzerhandel.nl ook nog een Proxxon soldeerapparaat aan.