Home Nieuws Alles over het verwijderen van groene aanslag op uw tegels

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws van IJzerhandel.nl

Hier vindt u alle eerste-klas gereedschappen en ijzerwaren die in een echte ijzerhandel thuishoren. Niet van alles een klein beetje maar van alles veel. Niet voorverpakt maar alles is los verkrijgbaar. En er is niets waar we u niet compleet over kunnen adviseren.

Alles over het verwijderen van groene aanslag op uw tegels

Er niks zo vervelend als groene aanslag op uw tuintegels. Gelukkig hebben wij een simpele oplossing voor u.

Het warme lenteweer laat nog nog even op zich wachten. Toch is het alvast verstandig om uw tuin voor te bereiden op de eerste zonnestralen. Heeft u bijvoorbeeld last van groene aanslag op uw tegels? Ga er dan alvast mee aan de slag!

Het verwijderen van groene aanslag kan een vervelende klus zijn. Vaak moet u meerdere keren schrobben om de aanslag eraf te krijgen. Gelukkig kunt u dit eenvoudig oplossen met de SuperCleaners groenverwijderaar. 

Met de SuperCleaners groenverwijderaar hoeft u niet urenlang te schrobben. Het enige wat u hoeft te doen is de groenverwijderaar te verdunnen met water en in te brengen op de tegels. Hierbij is het belangrijk om de SuperCleaners groenverwijderaar te gebruiken in een droge periode. Op deze manier kan het 1 á dagen intrekken. De SuperCleaners groenverwijderaar is geschikt voor elke soort tegel, u hoeft zich daarom geen zorgen te maken over de effectiviteit van dit product.

Bekijk hier voor de SuperCleaners groenverwijderaar in onze webshop of kom langs bij ons in de winkel! Wij beschikken over een uitgebreide voorraad.

Klik hier voor het hele assortiment van SuperCleaners

 

 

  • Sinds 1843 specialist in ijzerwaren, gereedschappen en beveiligen

  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis mits op voorraad

  • PKVW, BORG, Loxup en VEB erkend en lid van het NSSG (sleutelmakersgilde)

  • Gratis bezorging voor bestellingen (in NL) boven € 50,-