Kruiwagens

Voor iedere tuinier en klusser is een kruiwagen een handig hulpmiddel. Voor zowel zware of lichtere voorwerpen bieden kruiwagens een uitkomst. Kruiwagens met een kunststofbak zijn goed te gebruiken voor het vervoeren van hooi, stro of mest. Voor zwaardere voorwerpen leveren wij stalen kruiwagens. Kruiwagens van marktleiders Altrad Fort en Matador zijn bij IJzerhandel van Rossum verkrijgbaar. Hiernaast leveren wij accessoires als wielen, buitenbanden en handgrepen.

Altrad Fort

Als specialist in ontwerp en productie van kruiwagens levert Altrad Fort kruiwagens van de hoogste kwaliteit voor doe-het-zelf klussers en professionele gebruikers. Bovendien worden kunststof kruiwagens van Altrad Fort veel gebruikt voor diverse agrarische toepassingen of op de manege. Afhankelijk van de omvang van de klus zijn er kruiwagens van 80, 100 0f 160 liter beschikbaar, één- of tweewielig. Kruiwagens met twee wielen verlichten de belasting aan het lichaam.

Matador

Bij Matador hebben ze meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van stalen kruiwagens. Met recht een kwaliteitsproduct . Productie vindt volledig plaats in Nederland waarbij innovatie en verbetering voorop staan. De bakken van de kruiwagens zijn verzinkt, dus bij uitstek geschikt voor het vervoeren van zwaar (bouw)materiaal. Voor het dragen van stenen maakt Matador speciale steenkruiwagens. Het belastpunt ligt hierbij verder naar voren, waardoor de vracht door het wiel gedragen wordt.

Bent u op zoek naar een kruiwagen voor specifieke toepassingen? Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag.

14 artikel(en)

14 artikel(en)