topkwaliteit sinds 1843

Tuin & Park

Wanneer we het over klussen hebben, denken de meeste mensen aan werkzaamheden in huis. Er zijn echter ook diverse klussen die buiten uitgevoerd worden. We doelen in dit geval niet op het werk aan het huis zelf, maar in de tuin. Jouw tuin moet immers ook onderhouden worden. Dit is doorgaans een tijdrovende klus, zeker wanneer je alles met de hand moet doen. Gelukkig kun je het jezelf tegenwoordig een stuk makkelijker maken. Er zijn namelijk diverse hulpmiddelen die je kunt gebruiken voor werkzaamheden in tuin en park. IJzerhandel.nl biedt een groot aantal hulpmiddelen van diverse merken aan.


Verfijnd zoeken


Zo zorg je snel voor een strakke grasmat

Heb je een gazon in jouw tuin? Dan moet je dit onderhouden. Indien je niets aan jouw grasmat doet, schieten de grassprieten binnen de kortste keren de lucht in. Je kunt jouw gazon maaien met behulp van een drukmaaier. Dit is echter een tijdrovende en zware klus. Bovendien levert dit niet altijd een strak resultaat op. Met behulp van een grasmaaier van IJzerhandel.nl maak jij het jezelf een stuk makkelijker. In ons assortiment vind je onder meer een Makita grasmaaier. Wil je de randjes van jouw gazon bijwerken? Of heb je wild gras in jouw tuin staan dat bijgesnoeid moet worden? Dan kan een Makita trimmer jou hier ongetwijfeld bij helpen. Bij IJzerhandel.nl tref je verschillende trimmers van dit merk aan.

Onderhoud aan planten en bloemen

De meeste tuinen in Nederland bestaan voor een groot deel uit gras. Er zijn echter ook genoeg mensen die in de lente en zomer houden van wat meer kleur in de tuin. Behoor jij ook tot deze groep? Dan is de kans groot dat er ook bloemen en planten in jouw tuin staan. Deze moet je natuurlijk onderhouden. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse planten die jaarlijkse één of meerdere keren gesnoeid moeten worden. Dit kun je natuurlijk handmatig doen met behulp van een schaar. Je kunt hier echter ook een heggenschaar van Makita of Metabo voor gebruiken. Jouw planten zijn zodoende binnen de kortste keren gesnoeid. De afgevallen takken en bladeren dien je vervolgens op te ruimen. Je kunt ze bij elkaar harken, maar met een Makita of Wolf bladblazer wordt dit een stuk makkelijker. Moet je een boom of grote plant omzagen? Kies dan voor één van de Makita kettingzagen van IJzerhandel.nl. Voordat je het snoeiafval in de GFT-container gooit, kun je het versnipperen met de Makita hakselaar. Zodoende neemt het afval minder ruimte in beslag en kan er dus meer in jouw container!

Nog talloze andere hulpmiddelen

Bij IJzerhandel.nl ben je onder meer aan het juiste adres voor een grasmaaier, trimmer, heggenschaar, bladblazer, kettingzaag en hakselaar. Ons assortiment omvat echter nog talloze andere hulpmiddelen die werkzaamheden in tuin en park een stuk makkelijker maken. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld diverse hogedruk reinigers van Nilfisk. Dergelijke apparaten zijn bijzonder handig voor het schoonmaken van onder meer tegels of tuinmeubelen. Daarnaast tref je op IJzerhandel.nl ook nog diverse kruiwagens, steekwagens en toebehoren aan. Zoek je een pomp voor in jouw vijver? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment tref je namelijk diverse Matebo pompen aan. Kortom: voor alle hulpmiddelen voor tuin en park ben je bij IJzerhandel.nl aan het juist adres!