Gereedschap

Het juiste gereedschap

Het gereedschap van ijzerhandel.nl is onder te verdelen in elektrisch en handgereedschap. IJzerhandel verkoopt alleen topgereedschap, zoals festool gereedschap, proxxon gereedschap en knipex handgereedschap. Voor elke klus is het juiste gereedschap aanwezig. Van lichte accuboormachines voor het snelle schroevenwerk tot professionele schuurmachines, zagen en fresen. Bent u niet zeker welk gereedschap het meest geschikt is voor uw klus? Vraag dan advies aan een van onze specialisten: 038 453 59 69

Gratis verzending

Bestel voor 17.00 uur en alle gereedschap boven de €50,- krijgt u gratis de volgende werkdag thuisbezorgd! Is het toch niet het artikel dat u nodig heeft, dan kunt u deze gratis retourneren of omruilen voor een ander gereedschap.

Goed gereedschap

Goed gereedschap is essentieel voor een goede vakman. In welk vakgebied u zich ook begeeft, IJzerhandel heeft met topmerken als Festool, Proxxon, Tormek en Fein het juiste gereedschap voor iedere klus. Tools waarop u kunt vertrouwen en jarenlang mee kunt bouwen. Onderdelen, zoals boorkoppen, zaagjes en andere accessoires slijten regelmatig bij veel gebruik. Daarom is het belangrijk dat u terecht kunt bij een gereedschapswinkel die de juiste accessoires op voorraad heeft. En daar stopt het niet. Van Rossum IJzerhandel is namelijk als sinds 1843 een familiebedrijf van vakmensen zoals u. Collega's die alleen gaan voor het beste gereedschap. Welkom.


Uitgebreid assortiment gereedschap online kopen Op IJzerhandel.nl vind u ons uitgebreide gereedschap assortiment. U kunt hier gemakkelijk en snel gereedschap voor een goede prijs bestellen. U krijgt deze snel thuisgestuurd, zodat u direct aan de slag kunt. Welk gereedschap u ook nodig heeft, Van Rossum garandeert altijd de hoogste kwaliteit en een korte levertijd. Voor elke klus is het juiste gereedschap aanwezig. Door het uitgebreide gereedschap assortiment kunt u voor elke klus online terecht op ijzerhandel.nl. Zowel voor de doe-het-zelf klus als de professional kunt u online gereedschap bestellen.

Accu gereedschap

Het accu gereedschappen heeft inmiddels een lange weg afgelegd in de afgelopen jaren. De eerdere versies van het snoerloze gereedschap was niet veel meer dan de batterij-aangedreven schroevendraaier. Maar door de technologische ontwikkelingen nemen de accumachines nu steeds meer plaats in de gereedschapskisten van de Do-it-Yourself klusser, maar ook de professionele klusser. Dus of het nu gaat om een accu schroefboormachine, accu decoupeerzaag, accu boorhamer, accu schroefautomaat, accu slagboormachine of ander accu gereedschap.

Elektrisch gereedschap

Elektrisch gereedschap is een hulpmiddel dat bediend word door een extra energiebron. De elektrische gereedschappen worden voornamelijk gebruikt in de industrie en bouw, maar ook voor alledaagse klussen thuis. Het elektrische gereedschap staat bekend om de nauwkeurigheid en snelheid van de gereedschappen. Zo bieden wij onder andere diverse boormachines, festool schuurmachines, freesmachines en poetsmachines aan.

Handgereedschap

Er zijn een tal van redenen waarom u handgereedschap kunt gebruiken. Of het nu is om de ‘traditie’ levend te houden, het geeft meer voldoening, maar er is maar een praktische reden: ‘U hoeft niet altijd elektrisch gereedschap te gebruiken’. Of het nu gaat om de thuisklusser of de professionele klusser de basis is altijd handgereedschap. Uw schroevendraaier, slagmoersleutel, steeksleutel, dopsleutel en moersleutel besteld u makkelijk snel online!

Persoonlijke bescherming

Iets wat niet mag ontbreken is het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). De Persoonlijke bescherming hangt af van welke klus u zult uitvoeren, de werkomstandigheden en de werkomgeving. Voor elke klus zijn er specifieke artikelen en materialen die wel geschikt zijn voor de ene klus maar niet voor de andere. Zo zal een dikke rubberen handschoen u wel beschermen tegen sterke oplossingen van natriumhypochloriet (bleekmiddel), maar het zal u niet beschermen tegen ammoniak. Bij ons kunt u makkelijk uw veiligheidshelmen, beschermbrillen, gehoorbescherming, stofmaskers, werkhandschoenen en werkschoenen online bestellen.


Kijk verder voor de gereedschap aanbiedingen! U bestelt makkelijk en snel online bij IJzerhandel.nl.