topkwaliteit sinds 1843

Nemef

Nemef

Inbrekers slaan geregeld hun slag bij woningen in ons land. Dit bezorgt jou waarschijnlijk geen prettig gevoel. Gelukkig kun je zelf het nodige doen om inbrekers buiten de deur te houden. Het begint natuurlijk allemaal met goed hang- en sluitwerk op de toegangsdeuren van jouw woning. Op deze manier wordt het voor inbrekers namelijk lastiger om een deur te forceren. Zijn de sloten op jouw deuren behoorlijk oud? Overweeg deze dan te vervangen. Een inbreker forceert een oud slot namelijk binnen een handomdraai. Zoek je nog goede sloten? Kijk dan eens in het assortiment van IJzerhandel.nl naar Nemef sloten!


Verfijnd zoeken


Waarom Nemef sloten?

Het valt jou ongetwijfeld al snel op dat IJzerhandel.nl meerdere slotenmerken in het assortiment heeft. Daarom vraag jij je mogelijk af waarom je juist voor Nemef sloten moet kiezen. Ten eerste kies je voor Nemef vanwege de naamsbekendheid. Indien we je vragen om drie slotenmerken op te noemen, is de kans namelijk groot dat Nemef ook tot dit rijtje behoort. Ten tweede kies je voor dit slotenmerk vanwege de jarenlange ervaring. Nemef bestaat namelijk al sinds 1912 en fabriceert al sinds 1924 huisdeursloten. Door de jaren heen is de kwaliteit van Nemef sloten ontzettend gegroeid. Het merendeel van de sloten beveiligt vandaag de dag meer dan goed tegen een inbraak. Met Nemef sloten is de kans op een inbraak dus een stuk kleiner dan met goedkope sloten van een minder bekend merk. 

Groot aanbod bij IJzerhandel.nl

Wil je jouw toegangsdeuren beveiligen met Nemef sloten? Dan ben je bij IJzerhandel.nl aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk een groot aantal verschillende sloten van dit bekende merk. Zo bieden wij onder meer cilinder insteek deursloten, cilinder insteek smalsloten, insteekdeursloten, klavier insteeksloten, oplegsloten en schuifdeursloten van Nemef aan. Daarnaast vind je in ons assortiment ook Nemef panieksloten. Dergelijke sloten worden vaak gebruikt in openbare ruimtes. Een paniekslot kun je van binnenuit namelijk altijd openen, zonder dat hiervoor een sleutel nodig is. Mocht er paniek uitbreken, dan is een deur met Nemef paniekslot dus te allen tijde te openen.

Nemef sloten met SKG-keurmerk

In het assortiment van IJzerhandel.nl tref je ook een aantal Nemef cilinder insteek deursloten en Nemef cilinder insteek smaldeursloten met SKG-keurmerk aan. Dit keurmerk wordt door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw toegekend aan sloten nadat ze aan een uitvoerige keuring onderworpen zijn. Nemef SKG sloten worden onder meer getest op diverse inbraakmethodes. Op basis van de test worden er één, twee of drie sterren aan een Nemef slot toegekend. Hoe meer sterren het slot krijgt, des te lastiger het is om het slot te forceren. Wil je jouw woning goed beveiligen? Kies dan altijd voor Nemef sloten met een SKG keurmerk. 

Ook toebehoren voor Nemef sloten

IJzerhandel.nl biedt niet alleen Nemef sloten aan. Nee, in ons assortiment vind je namelijk ook toebehoren voor Nemef sloten. Zo tref je in ons assortiment bijvoorbeeld ook de nodige Nemef sluitkommen aan. Het aanbod bestaat zowel uit een sluitkom met dubbele opening als een sluitkom met enkele opening. Voor ieder Nemef slot vind je dus wel een sluitkom bij IJzerhandel.nl. Daarnaast bieden wij ook losse Nemef cilinders aan. Is de cilinder van jouw slot kapot? Dan hoef je niet direct voor een nieuw slot te kiezen. Het volstaat in dat geval om de cilinder te vervangen door een nieuwe Nemef cilinder van IJzerhandel.nl.