Wera

Wera Schroevendraaierset

Een Wera schroevendraaierset is zoiets waar u eigenlijk niet zonder kunt als klusser. De schroevendraaiers van het topmerk Wera zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Uiteraard zijn deze tools los te koop, maar met een volledige Wera schroevendraaierset weet u zeker dat klaar bent voor elke klus. Zo'n zesdelige schroevendraaierset bestaat precies uit het gereedschap dat u nodig heeft

Wera Bitset

Een Wera bitset is ideaal om bij u te hebben in bijvoorbeeld de auto. Zo kunt u met één basistool plus een Wera bitset met allerlei soorten schroeven uit de voeten. Zo kunt u de schroevendraaierset thuis laten en de bitset meenemen op pad. Van Rossum heeft verschillende Wera bitsets op voorraad in verschillende formaten.


Wera is een van de toonaangevende fabrikant van schroevendraaiers met hoofdkantoor in Wuppertal / Duitsland. Wera ontwerpt en produceert professionele kwaliteit schroevendraaiers. Wera biedt de oplossing voor problemen met betrekking tot bouten en schroeven. Wera inspireert haar gebruikers keer op keer met een uitzonderlijke nieuwe product ideeën. Het Wera assortiment omvat meer dan 3000 artikelen en behoren tot echte probleem oplossers voor individuele taken. De kwaliteit moet goed zijn. Dit garandeert een continu bewaakte productie. Het resultaat: De klachten zijn vrijwel nul. Natuurlijk is Wera is ISO-gecertificeerd. Wera is een handelsmerk fabrikant en betrouwbare partner voor de industrie, de handel en de consument. Een verscheidenheid van eigendomsrechten, die wereldwijd geaccepteerd zijn, beschermt onze klanten voor slechte kwaliteit kopieën. Wera producten zijn een garantie voor een betrouwbare werking. Wera heeft meerdere onderscheidingen ontvangen voor zijn productontwerpen. Wera tools zijn verfijnd, elegant en ergonomisch. Iedereen die werkt met Wera gereedschap "begrijpt", wat dat het ontwerp betekent.