topkwaliteit sinds 1843

Salvus

Salvus

Dit Duitse merk voorziet u van kluizen, gecertificeerd door dé certificeringinstantie voor brand- en inbraakwerende kluizen, het ECB-S. De kluizen zijn hiervoor uitgebreid getest op brandwerendheid en inbraakgevoeligheid.

Van Rossum biedt een uitgebreid assortiment brandwerende, inbraakwerende of zowel brand- als inbraakwerende kluizen van verschillende weerstandsklassen. Elektronisch of met een sleutel afsluitbaar. Ook solide archiefkasten en kassa- en afstortkluizen om bankbiljetten direct af te storten hebben wij op voorraad. Deze zijn inbraakwerend en voorzien van brandvertragende vulling.

Factoren waar rekening mee gehouden moet worden bij de aanschaf van een kluis, archiefkast of afstortkluis zijn de metaaldikte van de wanden, het aantal sloten en brandvertragende vulling. Ook van belang is om te bepalen of u voornamelijk papieren of digitale data in de kluis gaat bewaren. Digitale data beschadigt namelijk eerder bij hoge temperaturen.

Indien u vragen heeft over de verschillende soorten kluizen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij Van Rossum Beveiligingen geven we u graag advies en helpen we bij de zoektocht naar de perfecte kluis.


Verfijnd zoeken