topkwaliteit sinds 1843

Metabo

Metabo

Metabo biedt toekomstbestendige, innovatieve systeemoplossingen van gereedschappen en toebehoren tot aan de service, die vandaag en ook morgen winst opleveren. Zij bieden professionals over de hele wereld een uitgebreid assortiment waarbij de competentiegebieden Metaalindustrie en metaalambacht alsmede Bouw en renovatie centraal staan.

Ben je op zoek naar gereedschap? Dan ben je bij IJzerhandel.nl aan het juiste adres. In ons assortiment tref je namelijk verschillende gereedschapsmerken aan. Eén van deze merken is Metabo. Dit Duitse merk biedt toekomstbestendige, innovatieve systeemoplossingen van gereedschappen en toebehoren tot aan de service. Metabo biedt professionals over de hele wereld een uitgebreid assortiment, waarbij competentiegebieden metaalindustrie en metaalambacht, alsmede bouw en renovatie, centraal staan. Je weet dus zeker dat je een klus op professionele wijze uit kunt voeren wanneer je Metabo gereedschap gebruikt.


Verfijnd zoeken


Materiaal inkorten? Gebruik een Metabo zaag!

Voor het inkorten van materialen is het handig om een zaag te gebruiken. Je kunt een poging wagen met een handzaag, maar dit is soms gewoon onmogelijk. Bovendien kan het je behoorlijk wat tijd kosten. Een zaag van Metabo biedt in dat geval uitkomst. In het assortiment van IJzerhandel.nl vind je diverse Metabo gereedschappen die jou kunnen helpen met het verrichten van zaagwerkzaamheden. Zo bieden wij onder meer Metabo afkortzagen en Metabo cirkelzagen aan. Daarnaast tref je in ons assortiment ook tafelcirkelzagen aan. Deze zagen zijn natuurlijk ideaal voor het grotere zaagwerk. Gaat het om fijner zaagwerk? Ook dan ben je bij IJzerhandel.nl aan het juiste adres. In ons assortiment tref je ook Metabo decoupeerzagen en een reciprozaag van Metabo aan. 

Boorhamers en boormachines 

Een boormachine behoort vaak tot de standaard uitrusting van een klusser. Toch beschikt niet iedereen over een boorhamer of klopboormachine. Deze twee boren maken het mogelijk om in een hard oppervlak te boren, zoals steen of metaal. Met een simpele accuboor gaat dit je niet lukken. Zoek je nog een geschikte boorhamer of klopboormachine? Dan zit je bij IJzerhandel.nl goed! Wij bieden namelijk diverse Metabo klopboormachines en Metabo boorhamers aan. Dankzij deze gereedschappen wordt het een fluitje van een cent om door de meest sterke materialen heen te boren. 

Talloze andere gereedschappen van Metabo

Natuurlijk bestaat het assortiment van IJzerhandel.nl niet alleen uit boormachines en zagen van Metabo. Nee, bij ons ben je ook aan het juiste adres voor talloze andere gereedschappen van dit Duitse merk. Zo vind je bijvoorbeeld ook compressoren, dompelpompen, haakse slijpers, heggenscharen, schuurmachines en werkbankslijpmachines van Metabo bij IJzerhandel.nl. Kortom: voor iedere klusser, zowel ervaren als onervaren, is er dus wel Metabo gereedschap te vinden op IJzerhandel.nl.

Metabo heeft ook accu-gereedschap

Sommige gereedschapsmerken bestaan uitsluitend uit gereedschappen met een stekker. Dit is echter niet altijd handig. Moet je bijvoorbeeld een klus in jouw tuin uitvoeren en wil je hiervoor gereedschap gebruiken? Dan is een verlengsnoer vaak noodzakelijk. Bij veel mensen zorgt het gebruik van een verlengsnoer voor de nodige frustraties. Het snoer raakt namelijk geregeld in de knoop. Met Metabo gereedschap komt er in één keer een einde aan alle frustratie. Waarom? Omdat Metabo accu-gereedschap in het assortiment heeft. Zo vind je bij IJzerhandel.nl onder meer boormachines, een cirkelzaag, decoupeerzaag, haakse slijper, lamp en recriprozaag van Metabo met een accu. Indien je zorgt voor een volle accu voordat je gaat klussen, kun je het gereedschap dus overal gebruiken. Je hebt zodoende nooit last meer van de stekker en het snoer!