Knipex

Knipex is geheel gespecialiseerd in het maken van tangen en dit komt de Knipex tangen zeker ten goede. Knipex tangen worden geproduceerd in Duitsland en in meer dan 100 landen verkocht. Het topmerk onder het handgereedschap biedt een groot bereik aan specialistische tangen.


Knipex tangen

Knipex is de specialist in de ontwikkeling en de productie van hoogwaardige Knipex tangen. Knipex gereedschappen voldoen aan de hoogste eisen zodat zowel de veeleisende hobbyist als de professionele gebruiker voor 100% op zijn Knipex gereedschap kan vertrouwen. Knipex biedt een groot programma aan Knipex tangen aan, die kunnen worden ingezet voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. U vindt dus telkens het beste Knipex gereedschap voor elk gebruik.

Knipex tangenset

Voor de ultieme tangenset in je gereedschapskist raden we Knipex aan. Een volledige Knipex tangenset is een betrouwbare uitrusting voor de gevorderde klusser. De Duitse degelijkheid straalt van de tangen af. Met Knipex tangen ben je zeker van het beste handgereedschap dat online beschikbaar is.