Kirschen

Bij ons kunt u Kirschen beitels online bestellen en heeft u deze mits op voorraad de volgende dag al in huis! Daarnaast bieden wij u ook een uitgebreid assortiment Kirschen houtsnijmesjes, Kirschen vermet- en steekguts en overige Kirschen gereedschap. Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u niet zeker weten welk Kirschen gereedschap u nodig heeft neem dan gerust contact met ons op.

Het klassieke handgereedschap, de beitel. Bestel online een beitel bij Van Rossum IJzerwaren. Wij hebben beitels in verschillende soorten en maten. Denk aan: steekbeitels, houtbeitels en beeldhouwbeitels. Het topmerk Kirschen kunt u bij ons kopen. Beitels die uit het juiste hout gesneden zijn.

Met een Kirschen beitel koopt u een stuk gereedschap dat geheel handmatig gesmeed is! Deze werkwijze van Kirschen , met respect voor het materiaal, is de basis voor gereedschap van topkwaliteit waarvan u lange tijd zult genieten! De hoogwaardige homogene kwaliteit van het staal, een legering met een hoog koolstofgehalte, vervaardigd volgens de normen van Kirschen, wordt gegarandeerd door de elektronische bewaking die tijdens het smeed- en hardingsproces plaats vindt. De vouw van de Kirschen beitel is machinaal geslepen en de klingen in fase geslepen en hoogglans gepolijst, hetgeen het naslijpen en wetten vergemakkelijkt! Kirschen is een gereedschappenfabrikant die weet hoe verlegen u om een bepaald stuk gereedschap kunt zitten! De Kirschen beitels in onze webshop zijn uit voorraad leverbaar