topkwaliteit sinds 1843

Gedore

Gedore

Gedore heeft een assortiment kwaliteitsgereedschappen voor uw professionele toepassingen. U kunt online ring- en steeksleutels , dopsleutels 1-4 , dopsleutels 1-8 , dopsleutels 1-2 , boutenscharen en diverse tangen” kopen. Ook dit Gedore gereedschap is voor u geselecteerd voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Als u vandaag nog uw Gedore gereedschap online besteld heeft u deze morgen al in huis!

Als klusser ben je natuurlijk altijd op zoek naar kwalitatief gereedschap. Je zit er immers niet op te wachten om om de haverklap weer nieuwe spullen aan te schaffen. Wat dat betreft ben je bij IJzerhandel.nl aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat namelijk uit gereedschappen van de beste merken. Zo vind je bij ons onder andere allerlei Gedore gereedschap. Dit gereedschap kun je voor allerlei toepassingen gebruiken. Ook de beginnende klusser kan echter prima overweg met gereedschap van het merk Gedore. Kortom: voor iedere klusser is er wel een geschikt hulpmiddel te vinden in het Gedore assortiment van IJzerhandel.nl!


Verfijnd zoeken


Goede prijs-kwaliteitverhouding

Er zijn vandaag de dag talloze gereedschapsmerken waar je uit kunt kiezen. Dit maakt het er natuurlijk niet makkelijk op. Je kunt kiezen voor ontzettend dure gereedschappen. Gebruik je de hulpmiddelen dagelijks? Dan is dit zeker een goede keuze. Wat dat betreft is Gedore gereedschap echt iets voor jou. Dit gereedschap is misschien niet de goedkoopste, maar dit is niet voor niets. Gereedschappen van Gedore zijn namelijk van goede kwaliteit. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je binnen de kortste keren weer vervangend gereedschap aan hoeft te schaffen. Je kunt zo een paar jaar vooruit met Gedore gereedchappen.

Diverse dopsleutels bij Gedore

Voor het losdraaien van moeren en bouten is een dopsleutel hartstikke handig. Zoek je nog een goede dopsleutel? Dan ben je bij IJzerhandel.nl aan het juiste adres. Je kunt bij ons onder meer een Gedore omschakelbare ratel kopen. Op de kop van deze ratel kun je verschillende doppen bevestigen. IJzerhandel.nl heeft allerlei varianten van deze doppen, waardoor er voor iedere moer of bout wel een geschikte dop te vinden is. Vind je een ratel niet handig werken? Dan kun je ook nog kiezen voor een Gedore T-sleutel of een Gedore handgreep. Naast de verschillende Gedore dopsleutels tref je bij IJzerhandel.nl ook nog Gedore dopsleutels schroevendraaier aan. Je kunt de ratels dus niet alleen gebruiken om bouten en moeren los te draaien, maar ook voor schroeven. In ons assortiment kom je daarnaast ook nog allerlei toebehoren tegen, zoals een Gedore doorsteekratel en een Gedore greep met kniegewricht.

Ook allerlei ring- en steeksleutels

Niet iedereen vindt een ratel even makkelijk werken. Gebruik je liever geen ratel? Dan heb je natuurlijk ook niets aan Gedore dopsleutels. Indien je geen ratel hebt, betekent dit overigens niet dat je geen moeren en bouten los kunt draaien. Je kunt namelijk ook ring- en steeksleutels van Gedore aanschaffen bij IJzerhandel.nl. Voor iedere bout en moer is er eigenlijk wel een Gedore ring- of steeksleutel te vinden. Het assortiment bevat daarnaast ook nog een aantal Gedore steekratelsleutels. Deze sleutels zijn aan één zijde voorzien van een ratel, waardoor je het voor meerdere toepassingen kunt gebruiken. Tot slot bevat het Gedore assortiment ook nog pijpsleutels. 

Gedore scharen en tangen

Voor het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden is een tang noodzakelijk. Ook in dat geval kun je voor Gedore kiezen. Je kunt bij IJzerhandel.nl namelijk ook talloze tangen aanschaffen van dit merk. Het aanbod bestaat onder meer uit een pijptang, hoekpijptang en griptang van Gedore. Je kunt echter ook kiezen voor een driedelige Gedore tangenset. Zoek je een tang voor het doorknippen van bouten? Dan is een Gedore boutenschaar ongetwijfeld het gereedschap dat je zoekt. Ook voor Gedore boutenscharen ben je bij IJzerhandel.nl aan het juiste adres.