topkwaliteit sinds 1843

Festool trek-afkortzaag Precisio

Festool trek-afkortzaag Precisio

Of het nu gaat om het leggen van vloeren of om de interieurbouw, de taken wisselen voortdurend. Nu moet er weer eens een plank worden afgekort, dan weer een langssnede worden uitgevoerd. Dan is het goed om een half stationaire zaag van Festool te hebben. Deze zagen kunnen snel worden aangepast aan bijna alle eisen. Met doordachte ideeën en gepatenteerde oplossingen.

Zowel in de werkplaats als bij de montage wisselen de taken voortdurend. Of het nu gaat om afkorten of zagen in de lengterichting: Met Festool bent u voor alles het beste uitgerust. 

Alles perfect in de hand.

Bij de interieurbouw, in de meubelindustrie en de standbouw is de Festool  CS 50 de juiste oplossing voor afkort- en langssnedes. Vooral bij wisselende toepassingen, zoals bij werkzaamheden buiten de werkplaats, laat hij zijn sterke punten zien, dankzij het lage gewicht en de vele clevere functies.

Groot, sterk – en zonder compromissen.

De Festool CS 70 brengt altijd zijn grootte in het geding wanneer er werkstukken tot een materiaaldikte van 70 mm met kracht gezaagd moeten worden. Natuurlijk in de werkplaats en evengoed bij werkzaamheden buiten de deur. Het lage gewicht en de overige technische finesses maken het mogelijk.


Verfijnd zoeken