topkwaliteit sinds 1843

Festool schaven

Festool schaven

Gangbare elektrische schaven stoten tijdens het gebruik door hun constructie vaak op grenzen. Bijvoorbeeld bij de sponningdiepte of bij het gewicht, dat voor de bediening met één hand vaak te hoog is. Festool heeft deze grenzen verlegd. Met vele probleemoplossingen die zorgen voor betere resultaten, een gemakkelijkere bediening en veelzijdiger gebruik.

Festool elektrische schaven bieden meer dan een goede hantering – ze overtuigen met name door de hoge oppervlaktekwaliteit van het te bewerken werkstuk. Want de anders onvermijdelijke machineslag komt bij het werken met Festool schaven niet voor. Verantwoordelijk hiervoor is de trekkende snede van het gepatenteerde spiraalmes.

Meer technische bijzonderheden zijn de eenzijdig gelagerde schaafkop bij de Festool HL 850 EB om onbegrensd sponningen te schaven. Of het lage zwaartepunt bij de Festool EHL 65 E, die daardoor werkelijk moeiteloos met één hand te bedienen is. Festool schaafmachines ontzien echter niet alleen uw armen en polsen, maar ook uw oren: Vanwege de zeer geavanceerde techniek zijn zij zelfs onder belasting zachter dan andere schaven. Maar dat is nog niet genoeg. Door een systeem met hoekaanslagen en andere accessoires bij de elektrische schaaf, zorgt Festool ervoor dat er nog eenvoudiger wordt gewerkt en betere resultaten worden gehaald.

In verband met Corona heeft Festool vertraging met leveren. 

Indien een machine in onze webshop niet op voorraad is neem a.u.b. eerst contact met ons op.

Telefonisch op 038 453 59 69 of via het contactformulier.

Bedankt voor het begrip.


Verfijnd zoeken