Fein

Fein gereedschap kopen doe je in de online webshop van IJzerhandel.nl. Gratis verzending van alle Fein gereedschap boven €50. Bij IJzerhandel.nl vind je naast de  Fein machines, zoals de Supercut en de Multimaster, alle onderdelen, zaagbladen en andere Fein accessoires.


Fein Multimaster

Duurzaamheid en vele toepassingen dit zijn de kernwaarden van de Fein Multimaster. De Fein Multimaster is hét professionele gereedschap voor klussers die veel waarde hechten aan talrijke toepassingsmogelijkheden – zonder dat deze afbreuk te doen aan de duurzaamheid. De Fein Multimaster is hét universele systeem voor verbouwen en renoveren van uw huis, boot of auto. Door het QuickIn-snelspansysteem van de Fein multimaster kunt snel van gereedschap wisselen. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar, deze sets onderscheiden zich qua uitrusting van de machine en omvang van het toebehoren. In elk geval bent u met de Fein Multimaster in het bezit van een uitstekend renovatiesysteem dat aan de hoogste eisen voldoet.

Fein Supercut construction

De Fein Supercut construction is hét elektrische gereedschap voor de vakman en kan gebruikt worden in verschillende branches. De Fein Supercut Construction heeft een krachtige systeem en is ideaal voor verbouwen en renoveren. De krachtige 400 watt motor is met zijn hoog vermogen en de belastbare aandrijving ontworpen voor zeer zwaar gebruik. De Fein Supercut construction staat voor maximale bewerkingssnelheid door zijn hoge motorvermogen en sterke oscillatiebeweging. Hierdoor is het gebruik van het Fein gereedschap zeer tijd- en kostenbesparend. Er zijn zes verschillende sets beschikbaar voor de Fein Supercut, voor reparatie/vervanging van ramen, binnenafwerking van hout, tegel-/badkamerrenovatie, installatie van CV/sanitair, voegenreparatie en marine. Daarbij is elke Fein set optimaal afgestemd op de eisen en taken van de betreffende branche.

Fein zaagjes & accessoires

Om de multifunctionaliteit van de Fein mulitmaster te garanderen zijn er veel accessoires beschikbaar. Zo zijn er verschillende Fein zaagjes voor de Multimaster. De Fein zaagjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en groottes. De Fein zaagjes kunnen onder andere worden gebruikt voor hout, metaal, glas, tegels, gipsplaat en polyester. Bekijk al onze Fein zaagjes >