topkwaliteit sinds 1843

Altrex

Altrex

Veilig werken op hoogte. Altijd. Voor iedereen. Bekijk alle Altrex ladders, trappen, steigers en hangbruggen online. Relax. Het is een Altrex.

Moet je bovenaan de muur een gat boren? Dan kan dit betrekkelijk lastig zijn. Waarom? Omdat je met het gereedschap boven jouw hoofd moet werken. Dit maakt het een stuk lastiger om kracht te zetten. Hierdoor duurt het vaak langer alvorens het gat de juiste diepte heeft. Om het jezelf makkelijker te maken, pak je er mogelijk een stoel bij. Er zijn echter ook genoeg klussen waarbij een stoel niet hoog genoeg is om het werk uit te kunnen voeren. Je kunt er in dat geval voor kiezen om zelf een constructie in elkaar te zetten om toch op de gewenste hoogte uit te kunnen komen. Dit is over het algemeen niet veilig. Wil je klussen op hoogte veilig uit kunnen voeren? Dan is een Altrex ladder, trap of steiger vast en zeker iets voor jou. Bij IJzerhandel.nl ben je wat dat betreft aan het juiste adres!


Verfijnd zoeken


Altrex huishoudtrap

In het assortiment van IJzerhandel.nl tref je onder meer diverse huishoudtrappen van het merk Altrex aan. Wil je de trap gebruiken om klussen op behoorlijke hoogte uit te kunnen voeren? Dan is de Altrex Double Decker huishoudtrap 8-treeds ongetwijfeld geschikt voor jou. Deze huishoudtrap heeft een maximale werkhoogte van 3,65 meter. Is dit je toch echte wat te hoog? Geen probleem, want IJzerhandel.nl biedt ook lagere huishoudtrappen aan. Zo kun je ook kiezen voor en Altrex trap met zeven, zes, vijf, vier of drie treden. Ben je nogal klein van stuk en kun je bijvoorbeeld niet bij de bovenste keukenkastjes komen? Dan is de Altrex Giant huishoudtrap 2-treeds mogelijk iets voor jou. Deze trap kun je bijvoorbeeld ook uitstekend gebruiken om schoon te maken op hoogte. Naast de Altrex Double Decker vind je overigens ook nog Altrex Falco trappen en Altrex Yara Yeo trappen in het assortiment van IJzerhandel.nl. 

Ladders van Altrex bij IJzerhandel.nl

Een Altrex trap is niet altijd hoog genoeg om bijvoorbeeld klussen op hoogte naar behoren uit te kunnen voeren. Geen paniek, want je kunt in dat geval ook Altrex ladders kopen bij IJzerhandel.nl. Uiteraard kun je kiezen uit allerlei verschillende ladders. Zo tref je in ons assortiment onder meer drie verschillende Altrex Mounter 2-delige reformladders aan. Je kunt kiezen uit een ladder met tien, twaalf of veertien treden. Het assortiment bevat daarnaast overigens ook nog een drietal Altrex Mounter 3-delige reformladders. Ook hier kun je weer kiezen uit een Altrex ladder met tien, twaalf of veertien treden. Tot slot biedt IJzerhandel.nl ook nog een tweetal vouwladders van Altrex aan. 

Ook rol- en vouwsteigers

Werk je dagelijks op grote hoogte? Dan wil je dit werk wel zo makkelijk mogelijk uit kunnen voeren. Met een Altrex trap of Altrex ladder is dit niet altijd mogelijk. Een Altrex steiger biedt in dat geval uitkomst. Bij IJzerhandel.nl kun je kiezen uit twee soorten steigers van dit merk. Allereerst de rolsteiger. Dit hulpmiddel maakt het mogelijk om werkzaamheden op maximaal 14,2 meter hoogte uit te voeren. Is dit je toch wat te hoog? Of is het op- en afbreken van een Altrex rolsteiger je te veel werk? Dan is een Altrex vouwsteiger mogelijk meer iets voor jou. Dit is een compacte steiger, waardoor hij prima in huis gebruikt kan worden. Deze kamersteiger kun je daarnaast uitbouwen tot een werkhoogte van 7,80 meter. Deze Altrex steiger kun je daarnaast inklappen, waardoor hij makkelijk te vervoeren is en weinig opslagruimte inneemt.