topkwaliteit sinds 1843

Makita

MakitaVerfijnd zoeken


Er zijn vandaag de dag talloze gereedschappen die u kunt gebruiken bij het klussen in of rondom huis. Daarbij komt ook nog eens dat er ontzettend veel merken zijn. Bent u op zoek naar bepaalde gereedschappen? Dan kan dit een behoorlijke opgave zijn. U wilt uiteraard niet dat na een tijdje blijkt dat u een kat in de zak heeft gekocht. Bij IJzerhandel.nl zijn wij ons hier maar al te goed bewust van. Daarom vindt u op onze site alleen kwalitatieve gereedschappen van bekende merken. Zo bieden wij onder meer een ruim assortiment Makita gereedschap aan. Gereedschap van Makita is uitermate geschikt voor de ervaren klusser, maar ook als beginner kunt u hier prima mee overweg!

Bekend en betaalbaar

Wanneer wij u vragen een merk van elektrisch gereedschap te noemen, is de kans groot dat u Makita zegt. Dit is niet vreemd, want Makita heeft door de jaren heen een ongekend goede naam opgebouwd. Niet alleen in Nederland is dit merk geliefd onder klussers, maar ook in talloze andere landen. Dat Makita zo bekend is, is overigens niet vreemd. Het Japanse merk zag namelijk al in 1915 het levenslicht. De gereedschappen van Makita zijn door de jaren heen steeds beter geworden. Het merk verkoopt nu vrijwel alleen nog professioneel elektrisch gereedschap.

Bij het horen van de term ‘professioneel’ denkt u mogelijk direct aan dure gereedschappen. Dit kunnen wij ons indenken, maar dit is allerminst het geval. Uiteraard vindt u in het Makita assortiment op IJzerhandel.nl een aantal dure gereedschappen. Het merendeel van het gereedschap van Makita is echter prima betaalbaar. Neem bijvoorbeeld onze Makita boormachine. Indien u uitsluitend voor een boormachine kiest, valt de prijs doorgaans behoorlijk mee. U kunt Makita gereedschap echter zo duur maken als u zelf wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld allerlei accessoires aanschaffen.

Het assortiment van Makita bij IJzerhandel.nl

Makita is een merk dat zich door de jaren heen flink ontwikkeld heeft. Hierdoor is het assortiment alleen maar groter en groter geworden. Bij IJzerhandel.nl tref je dan ook een ruim aanbod aan Makita gereedschap aan. Naast Makita boormachines vind je bij ons ook boor- en breekhamers, cirkelzaagmachines, decoupeerzagen, haakse slijpers, reciprozagen, schaafmachines, schuurmachines en klopboormachines van dit merk. Zoek je specifiek gereedschap van Makita om in jouw tuin te gebruiken? Ook dan ben je bij IJzerhandel.nl aan het juiste adres. Wij bieden namelijk ook Makita tuingereedschap aan, zoals een heggenschaar, trimmer, kruiwagen, bladblazer, combisysteem, grasmaaier en kettingzaag.

Makita gereedschap met en zonder accu

We kennen vandaag de dag elektrische gereedschappen met en zonder snoer. Ook Makita beschikt over gereedschap met en zonder accu. Het voordeel van Makita gereedschap met accu is dat u niet afhankelijk bent van een stopcontact. U kunt Makita gereedschap met accu namelijk overal gebruiken, zolang de accu maar is opgeladen. Het nadeel van een accu is dat het vermogen vaak een stuk lager is dan dat van gereedschap met een stekker. Daarom gebruikt u mogelijk liever gereedschap met een stekker voor bepaalde klussen. In dat geval moet u ook zeker eens een kijkje nemen in het Makita assortiment van IJzerhandel.nl. Naast Makita gereedschap met accu bieden wij ook talloze Makita gereedschappen met stekker aan. Kortom: voor iedere klusser is er wel Makita gereedschap te vinden bij IJzerhandel.nl!