topkwaliteit sinds 1843

Knipex

Knipex

Knipex is geheel gespecialiseerd in het maken van tangen en dit komt de Knipex tangen zeker ten goede. Knipex tangen worden geproduceerd in Duitsland en in meer dan 100 landen verkocht. Het topmerk onder het handgereedschap biedt een groot bereik aan specialistische tangen.

Wanneer we het hebben over gereedschappen denkt u al snel aan een hamer, boormachine of zaag. Er zijn echter nog talloze andere zaken die we onder de noemer ‘gereedschap’ scharen. Zo vallen tangen bijvoorbeeld ook binnen deze categorie. Het begrip tang is echter betrekkelijk breed. Er zijn vandaag de dag namelijk allerlei verschillende tangen. Deze kunt u voor uiteenlopende klussen gebruiken. U bent ongetwijfeld bekend met een waterpomptang en een snijtang. Voor de meeste mensen houdt het hier wel mee op. Bent u op zoek naar een tang om bepaalde werkzaamheden makkelijker te maken? Dan vindt u bij IJzerhandel.nl ongetwijfeld een geschikte Knipex tang.



Verfijnd zoeken


Waarom een tang van het merk Knipex?

Er zijn vandaag de dag talloze merken die allerlei gereedschappen in hun assortiment hebben. Zo heeft ieder gereedschapsmerk ook wel een aantal tangen te koop. Waarom u voor een tang van Knipex moet kiezen? Dat is vrij simpel. Knipex is namelijk gespecialiseerd in het maken van tangen. Het merk heeft alleen tangen in haar assortiment en hier ligt dan ook de volledige focus op. Dit zorgt er allereerst voor dat de kwaliteit van de tang altijd goed is. U kunt werkzaamheden met een Knipex tang dus zonder problemen uitvoeren. Bovendien gaan de tangen lange tijd mee. Niet gek dus dat Knipex tangen in meer dan honderd landen over de hele wereld verkocht worden. Een andere reden om voor dit merk te kiezen is dat u een grote keuze heeft uit allerlei verschillende soorten tangen. 

Verschillende tangen van Knipex

We haalden hierboven al aan dat u vast bekend bent met een waterpomptang en een snijtang. De kans is groot dat u deze tangen al in uw bezit heeft. Dergelijke tangen gebruikt u namelijk voor behoorlijk wat werkzaamheden. Bent u nog niet in het bezit van een waterpomptang of snijtang? Dan kunt u bij IJzerhandel.nl één van deze Knipex tangen kopen. Het assortiment is uiteraard nog veel breder dan enkel deze twee tangen. Zo treft u bijvoorbeeld ook borgveertangen, grijptangen, kombitangen, nijp- en montiertangen en sleuteltangen van Knipex aan in het assortiment van IJzerhandel.nl. 

Knipex tangen voor werkzaamheden aan elektra

Moet u werkzaamheden aan uw elektra uitvoeren? Dan moet u altijd rekening houden met uw eigen veiligheid. Hiervoor kunt u speciale Knipex tangen gebruiken. Zo vindt u in het assortiment van IJzerhandel.nl onder meer Knipex VDE tangen. Het grote voordeel van dit gereedschap is dat het verchroomd geïsoleerd is. Een dergelijke tang kunt u zonder problemen gebruiken om in elektrische kabels te knippen. De Knipex VDE tangen hebben tweekleurige meer-componentengrepen, die uitvoerig getest zijn. Het assortiment bestaat onder meer uit een kombitang, krimptang, platbuigtang, kabelschaar en afstriptang van Knipex. Met dergelijke Knipex tangen kunt u dus nagenoeg alle werkzaamheden aan uw elektriciteit op een veilige manier uitvoeren. 

Speciale Knipex tangen

Een groot deel van de Knipex tangen die we hierboven noemden, kunt u bij veel bedrijven verkrijgen. Het assortiment van IJzerhandel.nl bevat echter ook een aantal speciale Knipex tangen. Neem bijvoorbeeld de Knipex revolverponstang. Deze tang is ideaal om gaatjes in verschillende materialen te maken, zoals leer, textiel en kunststof. Een revolvertang wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt om een extra gaatje in een leren riem te maken. Moet u profielen uit kunststof, rubber, zacht hout of lintkabels (tot 56 millimeter) knippen? Dan komt de Knipex verstekschaar vast en zeker van pas. Deze Knipex tang heeft een verstelbaar snijvlak, waardoor u alle materialen precies zo kunt knippen als u zelf wilt. En zo bevat het assortiment van IJzerhandel.nl nog een groot aantal speciale Knipex tangen.