topkwaliteit sinds 1843

Zwenk- en bokwielen

Zwenk- en bokwielen

Van Rossum IJzerhandel heeft een ruim assortiment aan zwenk- en bokwielen van fabrikant Tente. De diameters lopen uiteen van 14 mm tot 125 mm, waardoor wij u kunnen voorzien in passende wielen voor diverse toepassingen. Zowel de zwenkwielen als bokwielen worden optioneel geleverd met rem, boutgat of rolplaat voor eenvoudige bevestiging. Wij hebben het juiste wiel voor een soepel transport.

Zwenkwielen
Wanneer veel verschillende kanten opgerold moeten kunnen worden, zijn zwenkwielen de beste optie. Naast specifieke meubelzwenkwielen levert Van Rossum zwenkwielen geschikt voor stoelen, karren en afvalcontainers. Zwenkwielen draaien om hun as en zijn daarom goed wendbaar in bochten. Een rem zorgt voor de zekerheid dat uw stoel of aanhanger niet weg kan rollen.

Bokwielen
Bokwielen zijn solide, onwendbare wielen, waardoor ze voor veel stevigheid zorgen. Aangezien een bokwiel vaststaat, kunt u hiermee één richting oprijden. Ook een combinatie van bokwielen en zwenkwielen is in veel gevallen een optie. Deze combinatie zorgt voor zowel wendbaarheid als stevigheid.

Advies door Van Rossum IJzerhandel

Indien u vragen heeft over zwenk- of bokwielen of wanneer u meer informatie wilt met betrekking tot de keuze tussen de verschillende banden, kunt u altijd contact met ons opnemen. We geven u graag advies.


Verfijnd zoeken