Hang- en sluitwerk

Van Rossum biedt een breed scala aan stevig en betrouwbaar hang- en sluitwerk in de vorm van raam-, meubel- en deurbeslag, deursluiters, scharnieren, grendels en sloten.

Deur- en raambeslag

Wij hebben alles in huis voor de juiste bevestiging van deuren en ramen. Naast functionele doeleinden heeft hang- en sluitwerk ook een decoratieve functie. Deurkrukken en raamsluitingen leveren wij in verschillende stijlen, passend bij uw interieur. Daarnaast moeten raambeslag en deurbeslag voor de buitendeur voldoen aan de veiligheidseisen. Goede sluiting van ramen en deuren is essentieel. In ons assortiment vindt u daarom een grote variëteit aan veiligheidsbeslag, geheel afhankelijk van uw wensen en doel.

Scharnieren

Met de (paumelle) scharnieren zorgt u ervoor dat deuren stabiel en recht afgehangen worden en dat deze efficiënt openen en sluiten. Ook hierin zijn verschillende soorten, materialen en afmetingen mogelijk en kunt u kiezen uit enkele decoratieve varianten. Bij Van Rossum vindt u de juiste scharnieren voor ramen, deuren, maar ook kasten.

Deursluiters en raamuitzetters

Met deursluiters en deurvangers worden deuren geruisloos gesloten. Ongewild dichtslaan van openstaande deuren kan op deze manier voorkomen worden. Ook raamscharen en raamuitzetters van het merk Axa voor het eenvoudig openen en openzetten van uw ramen zijn onderdeel van ons assortiment.

Sloten en grendels

Van insteeksloten en schuifdeursloten tot panieksloten en elektrische deuropeners. Van Rossum IJzerhandel heeft een ruime variëteit in sloten. Ook voor grendels en schuiven voor diverse toepassingen kunt u bij ons terecht.

Wij helpen u graag verder in de keuze van het juiste hang- en sluitwerk. Voor extra advies kunt u eenvoudig contact met ons opnemen.