Bevestigingstape en tape

Bij Van Rossum IJzerhandel kunt u terecht voor een grote variëteit aan tape voor de meest uiteenlopende klussen. Van het markeren van vloeren tot het bevestigen van spiegels of bundelen van kabels. Tape mag vanwege zijn multifunctionaliteit niet ontbreken in een gereedschapskist.

Isolatietape

Isolatietape wordt gebruikt voor het bundelen en isoleren van draden. In ons assortiment vind u isolatietape in verschillende kleuren en afmetingen. Zeer sterk door permanente verlijming en bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden en temperaturen.

Bevestigingstape

Permanent verlijmend of makkelijk verwijderbaar, Van Rossum biedt een breed scala aan Deltafix bevestigingstape. Geschikt voor vele materialen en klussen. Dubbelzijdig klevend, zodat u zonder lijm of schroeven eenvoudig en stevig spiegels en andere voorwerpen aan de muur kunt bevestigen.

Reparatietape

Voor professioneel reparatietape zit u goed bij Van Rossum IJzerhandel. Ons assortiment bestaat uit sterk D-tape of aluminium reparatietape van betrouwbare kwaliteit. Geschikt voor duurzame toepassingen zowel binnen- als buitenshuis. Herstellen, bevestigen, versterken, bundelen of markeren, reparatietape is multi inzetbaar. Uitstekend bestand tegen warmte en vocht en permanent hechtend.

Compressieband

Deze zelfklevende schuimband zorgt voor een goede lucht- en tochtdichte voegafdichting. Compressieband is uitstekend te gebruiken voor het afdichten van kiertjes, naden en voegen.

Overig

Ook voor magneetband, watervast textielband, wikkeltape, zelfklevend klittenband of tapijttape kunt u terecht bij Van Rossum.

Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van de juiste soort tape? Aarzel niet om contact op te nemen met Van Rossum IJzerhandel. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Artikelen 1 tot 16 van 27 in totaal

Artikelen 1 tot 16 van 27 in totaal