Bevestigingsmaterialen

Op het gebied van bevestigingsmateriaal kunt u uitstekend terecht bij Van Rossum IJzerhandel. Binnen ons brede assortiment aan stevig en betrouwbaar bevestigingsmateriaal, vindt u de juiste ijzerwaren voor uiteenlopende doeleinden.

Pluggen

Afhankelijk van de toepassing hebben wij verschillende soorten Fischer pluggen: nagelpluggen, holle wandpluggen, tuimelpluggen en injectiehulzen voor mortel.

Draad en kettingen

Uiteenlopende soorten ijzerdraad, staalkabel en binddraad behoren tot ons assortiment, verkrijgbaar in diverse afmetingen, materialen en afwerking. Net als de voet-, sier- en scheepskettingen leveren wij deze met verschillende oppervlaktebehandelingen als zink, messing of nikkel.

Haken en klemmen

Ook op het gebied van sluitingen, ringen, simplex- en karabijnhaken heeft Van Rossum veel te bieden. Het aanbod klemmen bestaat uit de slangklem, uitlaatklem, kabelklem of leidingklem. Uiteraard voorzien wij u van producten met de juiste afmetingen en diameters.

Bestel snel en eenvoudig online of kom naar onze winkel voor extra advies. Wij helpen u in de keuze van bevestigingsmateriaal en adviseren over de beste materiaalkeuze.