topkwaliteit sinds 1843

IJzerwaren

Van Rossum IJzerhandel is al gespecialiseerd in IJzerwaren sinds 1843. IJzerwaren zijn nodig om uiteenlopende klussen tot een goed einde te brengen. In ons assortiment vindt u IJzerwaren geschikt voor verschillende projecten in uw bedrijf, huis of tuin. Van ervaren vakman tot beginnend klusser, u vindt wat u zoekt om ieder karwei, groot of klein, tot een goed einde te brengen. Binnen het assortiment bevestigingsmaterialen hebben wij een ruim aanbod aan diverse katrollen, haken en aanlegringen. Ook als het gaat om binddraad of het nodige hang- en sluitwerk kunt u bij ons terecht. Onder andere raam- en deurbeslag, verschillende soorten sloten en diverse scharnieren en grendels behoren tot de mogelijkheden. Hiernaast voorzien wij in diverse wielen, zoals zwenk- en bokwielen, in verschillende afmetingen.

Bent u op zoek naar specifiek ijzerwaar of wilt u zich uitgebreid laten adviseren, neem dan contact op met een van onze specialisten of kom langs in de winkel. Onze medewerkers helpen u graag verder.


Verfijnd zoeken


Gezien onze naam verwacht je ongetwijfeld dat wij diverse ijzerwaren aanbieden. Dit is inderdaad ook het geval. In de webshop van IJzerhandel.nl tref je namelijk een groot assortiment ijzerwaren aan. De ijzerwaren in ons assortiment zijn te gebruiken voor uiteenlopende klussen. Zo komen ze onder meer van pas bij allerlei projecten in jouw woning, bedrijf of tuin. Onze ijzerwaren zijn geschikt voor ervaren klussers, maar ook beginners kunnen hier uitstekend mee uit de voeten. Kortom: bij IJzerhandel.nl zijn er voor iedere klusser wel geschikte ijzerwaren te vinden!

Allerlei uiteenlopende bevestigingsmaterialen

Moet je twee dingen aan elkaar bevestigen? Dan kun je een kijkje nemen tussen de bevestigingsmaterialen van IJzerhandel.nl. Het valt je ongetwijfeld al snel op dat ons assortiment ijzerwaren ontzettend ruim is. Ook binnen de bevestigingsmaterialen heb je genoeg te kiezen. Zo bieden wij onder meer aanlegringen en muurmeubels aan, evenals Harp- en D-sluitingen. Ook voor een karabijnhaak, simplexhaak, musketon en snapsluiting kun je echter tussen onze ijzerwaren kijken. Zoek je echter een koord, touw of ketting? Dan ben je bij IJzerhandel.nl eveneens aan het juiste adres. En zo tref je nog ontzettend veel bevestigingsmaterialen aan in ons assortiment. 

Toebehoren voor meubels bij IJzerhandel.nl

Sluit het deurtje van één van uw keukenkastjes niet meer? Of is er een kastplankdrager afgebroken of zoekgeraakt? Geen probleem, want in dat geval richt je je simpelweg tot IJzerhandel.nl. Bij ons kun je namelijk scharnieren en schuifdeursystemen kopen. Ook tref je diverse kastplankdragers aan in ons ijzerwaren assortiment. En hier houdt het niet bij op. Nee, want IJzerhandel.nl biedt namelijk nog allerlei andere hulpmiddelen voor meubels. Zo bieden wij ook kastbenodigdheden aan, evenals kastverbinders, ladegeleiders, meubel- en magneetsluitingen en meubelbeslagen. Daarnaast tref je in ons assortiment ook de nodige meubelglijders aan. Hiermee voorkom je dat jouw meubels schade aan bijvoorbeeld de vloer aanrichten. 

Raam- en deurbeslagen

Indien de sluiting van jouw raam niet goed meer werkt, moet je deze vervangen. Bij IJzerhandel.nl zit je in dat geval goed. In ons assortiment ijzerwaren tref je namelijk een groot aantal raambeslagen aan. Denk hierbij aan raamuitzetters, maar ook aan raamscharen en raamsluitingen. Ook voor deurbeslagen ben je bij ons overigens aan het juiste adres. Ons assortiment bevat namelijk diverse deurkrukken, deurschilden, deurbeslagen en briefplaten. IJzerhandel.nl biedt daarnaast een aantal ijzerwaren aan om jouw deur mee te beveiligen. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld diverse espagnoletten en insteekgrendels. Hierdoor wordt het mogelijk om jouw woning veilig af te sluiten. 

Nog talloze andere ijzerwaren

IJzerwaren is natuurlijk een ruim begrip. Wanneer je naar het ijzerwaren assortiment van IJzerhandel.nl kijkt, begrijp je dit maar al te goed. Naast de ijzerwaren die we hierboven al noemden, bevat ons assortiment nog allerlei andere zaken die in deze categorie vallen. In onze webshop vind je bijvoorbeeld ook nog categorieën als bevestigingstape en tape, deurbellen, deurbuffers en stootdopjes, deursluiters en vastzetters, dragers, schuiven en grendels en tochtband. Tot slot valt ook de categorie zwenk- en bokwielen nog onder de ijzerwaren van IJzerhandel.nl. Je treft hier meubel zwenkwielen aan, maar ook allerlei ander wielen met diverse diameters. Uiteraard zijn er ook bevestigingsmaterialen aanwezig voor de zwenk- en bokwielen van IJzerhandel.nl.