topkwaliteit sinds 1843

Flex luchtreiniger

Flex luchtreiniger

Effectieve vermindering van het risico op infectie van het coronavirus / Covid-19

Schadelijke stoffen in binnenruimtes veroorzaken enorme vervuiling - dit kan voor grote problemen zorgen, vooral in kantoren, huisartspraktijken, restaurants, enz. Met het oog op de huidige Covid-19-pandemie is het bovendien van het grootste belang om besmettelijke ziektekiemen zoveel mogelijk te reduceren.

De FLEX luchtreiniger kan hierbij helpen: virussen, aerosolen, bacteriën, stof en pollen worden bestreden. Dit zorgt niet alleen voor een gezonder binnenklimaat, het reduceert ook het virusgehalte in binnenruimtes tot een minimum.

Volgens de huidige kennis worden bacteriën en virussen zoals die van het coronavirus (COVID-19) voornamelijk overgedragen via de zgn. druppelinfectie. De ziekteverwekkers verspreiden zich in de lucht door hoesten, niezen en spreken. Andere mensen ademen deze ziekteverwekkers in en kunnen zichzelf daardoor infecteren.

De HEPA 14-filters van de FLEX luchtreiniger filteren tot 99,995% van de virus- en bacteriedeeltjes tussen 0,2 μm en 0,3 μm uit binnenruimtes. Zo wordt het risico op infectie met Covid-19 effectief en aanzienlijk verminderd.

Lees hier meer in de folder.Flex luchtreiniger VAC800-EC Air Protect 14

Flex luchtreiniger VAC800-EC Air Protect 14

- De HEPA14-filters van de FLEX luchtreiniger filteren tot 99,995 % van virus -en bacteriedeeltjes t..

€1.421,75 Excl. BTW: €1.175,00

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1