Stofafzuiging

Een perfect resultaat is alleen te bereiken, wanneer men zicht heeft op het werkvlak. Hier wordt de nieuwe CLEANTEX stofzuiger ingezet. Hij zuigt alle stof precies daar weg, waar het ontstaat. Zo blijft het zicht op het werkstuk vrij, of er nu geschuurd, gefreesd of gezaagd wordt. En zo blijft ook de werkplaats automatisch schoon. Belangrijk, juist bij werk dat direct bij de klant uitgevoerd wordt. Omdat bij het werken aan lak, plamuur, gips of hout ook de gezondheid beschermd moet worden, filtert de nieuwe CLEANTEX stofzuiger in de stofklasse L alle stof tot 99 procent en zelfs tot 99,9 procent in de stofklasse M incl. volumestroomcontrole. Bij het opzuigen van vloeistoffen schakelt de automatische niveaubewaking LevelStop op tijd uit, zodat er geen overstroming ontstaat.

Festool stofafzuiging is er voor elke stoffige klus. Het is van groot belang dat, bij schuurwerk bijvoorbeeld, goede stofafzuiging plaatsvindt. Uw longen moeten zonder twijfel nog langer mee dan vandaag. Om voor een werkbare omgeving te zorgen, heeft Festool stofzuig systemen die zowel krachtig als effectief zijn. Niet alleen voor schuren zijn de Festool stofafzuigingen ideaal, maar ook bij zagen of frezen komen deze hulpmiddelen goed van pas.

Sommige dingen hebben we net zo dringend nodig als de lucht die we inademen. Bijvoorbeeld een goede afzuiging. Festool mobiele stofafzuigers overtuigen door hun grote afzuigvermogen en capaciteit en een clever concept. Ook voor speciale toepassingen, zoals het schuren van aluminium of asbest, staat de juiste stofafzuiger paraat. Dat is goed voor de gezondheid, het werkresultaat en de machine.
Mobiele stofafzuigers van Festool: Voor een schone en gezonde werkomgeving. Wie dagelijks buiten de deur of in de werkplaats zaagt, schuurt of freest, weet een goede stof- en spanenafzuiging te waarderen. Want een exact resultaat ontstaat alleen wanneer men zicht heeft op het werkvlak.
Uit het oogpunt van gezondheid en om de werkplaats schoon achter te kunnen laten, heeft men een krachtige en veilige afzuiging nodig. Hierin voorziet Festool met de mobiele stofafzuigers Festool CTL, Festool CTM en de Festool speciale stofafzuigers. Met name de Festool CTM stofafzuigers die toegelaten zijn voor gezondheidsbedreigende stoffen van stofklasse M zorgen ervoor dat er in vele omgevingen veilig kan worden gewerkt. Natuurlijk uitgerust met vele technische details: Traploos instelbare zuigkracht, 2-laags filterzakken en vlakfilters voor een volledige benutting van het filterzakvolume of het wisselen van filter en filterzak zonder gereedschap.
De voordelen in één oogopslag:I
Ideale afzuiging dankzij traploze zuigkrachtregeling
Hoge flexibiliteit, want nat- en droogzuigen is mogelijk
Eenvoudige wisseling van filter/filterzak