Frezen

Festool frezen zijn van topkwaliteit. Als u eenmaal aan de slag gaat met een Festool frees is de kans groot dat u nooit meer anders wil. 

Kanten afronden, uitsnijdingen frezen, profileren, groeven frezen – werkzaamheden die het beste door een perfect op elkaar afgestemd systeem kunnen worden opgelost. Het aantal toerentallen en watt speelt hierbij een belangrijke maar geen doorslaggevende rol. Want kracht moet ook beheersbaar zijn en optimaal op het werkstuk kunnen worden overgedragen. Op de wisselende eisen die het werk stelt, moet ook flexibel kunnen worden gereageerd.

Beter in systeem! Wie goed wilt zijn, heeft perfect gereedschap nodig. Wie beter wil zijn, heeft systeem nodig. Eén systeem, waarin accessoires en verbruiksmateriaal hand in hand gaan met het gereedschap. Dat staat voor meer ordening en organisatie. En dat iedere investering voorziet van extra meerwaarde. Een systeem dat maar één doel heeft: sneller, gemakkelijker en beter tot resultaat komen.

Wij hebben een groot aanbod in Festool frezen en accessoires. U kunt het allemaal makkelijk online bestellen in onze webshop. Zo zijn uw Festool producten snel in huis.

Bij  van Rossum IJzerhandel kun je een  Festool workshop  in het Festool testcenter volgen.

Alle Festool accessoires staan bij de machines.