topkwaliteit sinds 1843

Festool

Festool

Festool gereedschap, is van het kaliber professioneel. Echt tools waar elke denkbare klus mee geklaard wordt. De kwaliteit van Festool gereedschap is hoog. Het zijn krachtige machines waar je op kunt rekenen. Van Rossum IJzerhandel heeft een uitgebreid aanbod tegen bodemprijzen. Zo hebben wij: Festool schaven, Festool boren, Festool frezen en nog vele andere top gereedschappen van dit degelijke merk.

In verband met Corona heeft Festool vertraging met leveren. 

Indien een machine in onze webshop niet op voorraad is neem a.u.b. eerst contact met ons op.

Telefonisch op 038 453 59 69 of via het contactformulier.

Bedankt voor het begrip.Verfijnd zoeken


Klussen wordt een stuk makkelijker wanneer u over het juist gereedschap beschikt. Vandaag de dag zijn er echter talloze gereedschapsmerken op de markt. Bent u op zoek naar gereedschap? Dan maakt dit de keuze er natuurlijk niet makkelijker op. De meeste mensen besluiten maar gewoon voor een merk te kiezen. Dit is echter niet verstandig. Waarom niet? Omdat u niet weet hoe het met de kwaliteit van het gereedschap zit. Is de kwaliteit niet goed? Dan begeeft het gereedschap het binnen de kortste keren en moet u weer nieuwe kopen. Wilt u er zeker van zijn dat u jaren vooruit kunt met uw gereedschap? Kies dan voor gereedschap van Festool!

Waarom Festool gereedschap?

Er zijn niet veel mensen die aandacht besteden aan de kwaliteit bij de aankoop van gereedschap. Toch is dit wel belangrijk. Het wordt namelijk een duur grapje wanneer u telkens nieuwe gereedschappen moet kopen. Hier hoeft u met Festool gereedschap niet bang voor te zijn. Gereedschap van Festool is namelijk van professionele kwaliteit. Indien u er zuinig mee omgaat, kan Festool gereedschap lange tijd mee. Met de gereedschappen van dit merk kunt u echt iedere klus in en rondom uw woning klaren. Een andere reden waarom u voor Festool gereedschap moet kiezen, is de kracht van de apparaten. Doordat de gereedschappen van dit merk over veel power beschikken, wordt het voor u een fluitje van een cent om een klus uit te voeren!

Ruim assortiment Festool gereedschappen bij IJzerhandel.nl

Bent u op zoek naar een boormachine, frees of zaag? Dan kunt u kiezen voor het merk Festool. U vindt deze gereedschappen namelijk allemaal in het Festool-assortiment van IJzerhandel.nl. Er is echter veel meer gereedschap van dit merk verkrijgbaar op deze website. Zowel de hobbymatige- als de beroepsklusser vindt hier geschikt Festool gereedschap. Zo omvat het assortiment bijvoorbeeld ook verbindingssystemen, frezen, houtconstructiemachines, kantenlijstmachines, schaven, stofafzuigingen, vacuümtechnieken en verlichting. Ook voor wat betreft schuren vindt u bij IJzerhandel.nl allerlei hulpmiddelen. In het assortiment treft u onder meer een aantal schuurmachines van Festool aan. U kunt echter ook handschuurpapier van Festool kopen in de webshop. 

Gereedschappen met accu

Een deel van het Festool gereedschap werkt met behulp van stroom. Er moet dus altijd een stroompunt in de buurt zijn om het elektrische gereedschap te kunnen gebruiken. Vindt u dit niet makkelijk? Geen probleem, want er is ook Festool gereedschap met accu verkrijgbaar bij IJzerhandel.nl. Bij gereedschap met een accu zit u niet langer vast aan een snoer. Uiteraard moet u er wel voor zorgen dat de accu opgeladen is voordat u aan de klus begint. Welke Festool gereedschappen er allemaal met een accu verkrijgbaar zijn? Onder meer een schroefboormachine, boorhamer, schuurmachine, haakse slijpmachine en inval cirkelzaag. In het assortiment van IJzerhandel.nl treft u echter nog veel meer Festool gereedschap met accu aan!

Maak het klussen makkelijker!

Naast de Festool gereedschappen bestaat het assortiment van IJzerhandel.nl ook nog uit hulpmiddelen die het klussen makkelijker maken. Zo vindt u bijvoorbeeld diverse Festool systainers, zodat u uw gereedschappen en andere benodigdheden makkelijk mee kunt nemen. Maakt zagen deel uit van de klus die u uit moet voeren? Schaf dan een Festool multifunctionele tafel aan. U kunt hierdoor op een prettige hoogte zagen en dat voorkomt fysieke ongemakken. Heeft u Festool gereedschap zonder accu gekocht? Dan loopt u mogelijk tegen het probleem aan dat een snoer van het apparaat niet lang genoeg is. Gelukkig kunt u in de webshop van IJzerhandel.nl ook terecht voor kabels van Festool om een klus toch makkelijk uit te kunnen voeren.