topkwaliteit sinds 1843

Deurbeslag

Deurbeslag

De term ‘deurbeslag’ doet bij menig Nederlander de wenkbrauwen fronsen. Veel mensen weten weliswaar dat dit iets met een deur te maken heeft, maar zij hebben geen idee wat het precies is. Op zich is dit vrij logisch, want deurbeslag is namelijk een vrij breed begrip. Onder deurbeslag verstaan we namelijk nagenoeg alles wat in en rond een deur gehangen wordt. Hierbij kunt u denken aan deurkrukken, deurschilden en briefplaten. Bent u op zoek naar een deurbeslag voor één of meerdere (toegangs)deuren van uw woning? Neem dan zeker een kijkje op IJzerhandel.nl. In ons assortiment hebben wij namelijk ook ruimte voor een deurbeslag dat bij uw woning past!


Verfijnd zoeken


Deurbeslag in verschillende kleuren

Het merendeel van de deurbeslagen in ons land is zilverkleurig van kleur. Kijk maar eens naar de deuren in uw directe omgeving. De kans is groot dat deze voorzien zijn van een zilverkleurige deurkruk. Waarschijnlijk is er een deurschild in dezelfde kleur aanwezig, waardoor er sprake is van één geheel. Een deurschild en -kruk in het zilver is echter niet bepaald mooi wanneer u een zwarte deur heeft. In dat geval valt het deurbeslag extra goed op en dat is niet wenselijk. Bent u opzoek naar een zwart deurbeslag? Dan bent u bij IJzerhandel.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u zowel een zwart deurschild als een zwarte deurkruk. Het assortiment zwarte deurschilden is bijzonder divers, waardoor er voor uw deur ongetwijfeld ook een geschikt deurbeslag te vinden is. Naast zwarte deurkrukken bevat ons assortiment overigens ook een aantal zwarte deurknoppen. 

Aluminium krukken en knoppen in allerlei varianten

Heeft u geen zwarte deur in uw woning? Dan zoekt u ongetwijfeld ook geen zwart deurbeslag. In dat geval is de kans groot dat u uitkomt bij een zilverkleurig deurbeslag. Ook hiervoor bent u bij IJzerhandel.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u zowel zilverkleurige deurknoppen als deurkrukken. De deurkrukken die wij aanbieden verschillen qua vorm allemaal van elkaar. Zo kunt u onder meer kiezen voor een kruk met een ronde greep, maar ook voor een deurbeslag met een platte greep. De deurknoppen en -krukken die wij aanbieden, zijn overigens allemaal gemaakt van aluminium. Dit maakt dat dit deurbeslag van IJzerhandel.nl van goede kwaliteit is. Ook hebben deze producten een lange levensduur, waardoor u lange tijd kunt genieten van uw deurbeslag. 

Plaats een deurbeslag voor extra veiligheid

Het is natuurlijk een leuke bijkomstigheid wanneer een deurbeslag dezelfde kleur heeft dan uw deur. In dat geval valt het deurbeslag namelijk niet of nauwelijks op. U kiest een deurbeslag van IJzerhandel.nl echter niet alleen maar voor de uitstraling. Nee, want in ons assortiment treft u ook deurbeslagen aan die de veiligheid van uw woning vergroten. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een kierstandhouder. Dit deurbeslag is alleen toepasbaar op een naar binnen draaiende deur. Uw deur kan zodoende niet verder open dan een kiertje, waardoor ongewenste gasten u niet maar zo kunnen overlopen. Tot slot treft u in de webshop van IJzerhandel.nl ook nog verschillende briefplaten aan. Ook dit deurbeslag is er in verschillende varianten, waardoor u altijd een briefplaat vindt die past bij uw deur!