Woning beveiligen

Inbrekers: ze zijn van alle tijden. Uw woning beveiligen is dus zeker geen overbodige luxe. De medewerkers van Van Rossum Sleutelservice Zwolle zijn gediplomeerd Politie Keurmerk Veilig Wonen Preventieadviseur en helpen u graag om inbrekers een stap voor te zijn! 

U kunt voor een specialistisch en totaal advies terecht in de winkel, maar gratis bouwkundig advies aan huis is ook mogelijk. Daarnaast adviseren zij u graag over het draadloze alarmsysteem en de camerabewaking van ABUS, alsmede over kluizen.

Het belangrijkste aandachtspunt is het zorgen voor bouwkundige maatregelen oftwel uw woning voorzien van goedgekeurd hang- en sluitwerk (al dan niet volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)). Daarbij is van het grootste belang dat u uw deuren altijd op slot doet en dus niet alleen de voordeur achter u dicht trekt. U dient de sleutel in het slot om te draaien!  Heeft u uw voordeur voorzien van een vijfpuntssluiting, maar uw achterdeur of een goed bereikbaar raam is niet beveiligd, dan raden wij u aan om dit toch z.s.m. aan te (laten) passen. Wij adviseren u graag in onze winkel, maar komen ook vrijblijvend bij u thuis in Zwolle en omgeving voor een gedegen advies. Na ons bezoek, ontvangt u een vrijblijvende offerte voorzien van materialen per deur en raam, alsmede de ingeschatte montagekosten van onze eigen monteurs.

Kluizen en brandkasten beschermen uw waardevolle spullen en papieren tegen meer dan inbrekers, zoals de naam ‘brandkast’ al aangeeft. Neemt u een kijkje op onze kluizenwijzer of komt u voor een persoonlijk advies naar onze winkel.

Camera’s en alarmsystemen hebben een bewezen afschrikkend effect. Van Rosum Sleutelservice Zwolle is dealer van ABUS. De medewerkers kunnen u aan de hand van de winkelpresentatie over de verschillende mogelijkheden (van basic tot uitgebreid) informeren. Ook komen wij bij u thuis in Zwolle en omgeving voor een advies op maat. Maar bedenkt u zich wel dat goedgekeurd hang- en sluitwerk van het eerste belang is!

Ook codesloten, gecertificeerde en gelijksluitende cilinders, meerpuntsluitingen, alprokonstrips behoren tot het assortiment. En wilt u bijvoorbeeld geen standaard (veiligheids)beslag, maar exclusiever beslag, dan kunt u daarvoor terecht in de deurbeslagwinkel waar u keuze heeft uit meer dan 700 modellen.

Onder de directe omgeving van Zwolle verstaan wij Dalfsen, Wijhe, Kampen, Hasselt, IJsselmuiden, Rouveen, Staphorst, Hattem, Wezep, Heerde, 't Harde, Wapenveld, Heino. U woont verder buiten Zwolle? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij met u kunnen overleggen.