topkwaliteit sinds 1843

Beveiligen

Beveiligen

Voor nagenoeg iedereen geldt dat een huis voelt als een veilige en vertrouwde omgeving. Je voelt je hier prettig en je bent niet bang dat jou thuis iets overkomt. Toch zit een ongeluk altijd in een klein hoekje. Zo kan er bijvoorbeeld ingebroken worden. Daarnaast kan er ook brand ontstaan als gevolg van kortsluiting of een ander probleem. Is jouw huis ook berekend op dergelijke problemen? De kans is aanwezig dat dit niet of slechts gedeeltelijk het geval is. Wil je jouw huis beter beveiligen? Dan ben je bij IJzerhandel.nl aan het juiste adres. Wij bieden jou namelijk verschillende hulpmiddelen aan die jou helpen bij een veiliger (t)huis!


Verfijnd zoeken


Bescherm jouw woning tegen inbraak

Een inbreker gebruikt vandaag de dag allerlei manieren om in te breken. Hij kan jouw deur forceren met een koevoet, maar hij kan ook de complete cilinder uit een slot trekken. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarom is het belangrijk om jouw woning goed te beveiligen. Dit kun je onder meer doen met de veiligheidssloten van IJzerhandel.nl. Je vindt hier onder meer sloten met een SKG-keurmerk. Hoe meer sterren een slot me SKG-keurmerk heeft, des te lastiger is deze te forceren. Je kunt ook een veiligheidsbeslag over jouw huidige deurbeslag plaatsen. Dit beslag maakt het niet langer mogelijk om de populaire inbraakmethode kerntrekken toe te passen. Richt je overigens niet alleen tot het beveiligen van toegangsdeuren. Ramen moeten namelijk ook beveiligd worden. Ook wat dat betreft ben je bij IJzerhandel.nl aan het juiste adres. Wij bieden namelijk verschillende raamsluitingen aan. 

Gebruik ook sensorverlichting

Inbrekers slaan hun slag vaak in het donker. Zij zullen niet snel inbreken wanneer ze in het licht staan. Daarom is het zaak te zorgen voor buitenverlichting. Zoek je nog buitenverlichting? Dan raden wij je aan om te kiezen voor sensorverlichting. Deze verlichting springt aan zodra er beweging wordt waargenomen. IJzerhandel.nl biedt dergelijke sensoren aan, maar je treft in ons assortiment ook sensoren aan die werken op schemer. Zodra het gaat schemeren, springt de sensorverlichting vanzelf aan. Uiteraard vind je ook bewegingssensoren bij ons, evenals sensorlampen. 

Rook- en gasmelders bij IJzerhandel.nl

Bij de beveiliging van jouw woning moet je niet alleen aan de buitenkant denken. Ook in huis kun je namelijk een aantal veiligheidsmaatregelen nemen. Zo mogen rookmelders bijvoorbeeld niet ontbreken in jouw woning. Deze apparaten waarschuwen jou wanneer er rook gedetecteerd wordt. Ben je op zoek naar een rookmelder? In het assortiment van IJzerhandel.nl vind je een Ajax optische rookmelder. Je bent bij ons overigens ook aan het juiste adres wanneer je een koolmonoxidemelder zoekt. Dit apparaat waarschuwt je bij een te hoge concentratie koolmonoxide. Dit is zeer waardevol, want wanneer je een te grote hoeveelheid koolmonoxide binnenkrijgt kan dit dodelijk zijn. 

Nog meer beveiliging voor jouw huis

Naast hang- en sluitwerk, sensorverlichting en rook- en gasmelders biedt IJzerhandel.nl jou nog meer opties voor een veilige woning. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook een deurspion en camera aanschaffen. Dankzij dit apparaat kun je direct zien wie er voor de deur staat of aanbelt. Hierdoor weet je direct of het vertrouwd is om de deur te openen. Dit is zeker handig wanneer er in de avonduren wordt aangebeld. Tot slot tref je in het assortiment van IJzerhandel.nl ook nog diverse kluizen aan. Met behulp van jouw kluis kun je waardevolle spullen altijd achter slot en grendel opbergen.