topkwaliteit sinds 1843

Alarm- & videobewaking

Alarm- & videobewaking

IJzerhandel.nl biedt de beste apparatuur voor het voorkomen en oplossen van diefstallen en criminaliteit. Bewaking is niet alleen te gebruiken bij het oplossen van een delict, maar het schrikt ook potentiële misdadigers af wanneer deze zien dat er videobewaking aanwezig is. Bij ons vindt u een breed assortiment aan verschillende beveiligingsmogelijkheden, zoals Abus bewakingscamera’s, deurspionnen en Abus alarmsystemen. Voel u optimaal veilig in huis met een bewakingscamera of alarmsysteem. Bent u niet zeker welk systeem het beste bij u past, neem dan contact op met een van onze specialisten.

Alarmsystemen

Wij bieden een breed scala aan alarmsystemen van het merk Abus. De Abus alarmsystemen geven u een veilig gevoel en bieden een uitstekende beveiliging tegen potentiële inbrekers, ook als u niet thuis bent. De Abus Smartvest systemen zijn draadloos en gemakkelijk zelf te monteren. Zo is er bijvoorbeeld de Abus Smartvest bewegingsmelder of sireneflitser om ongewenst bezoek te voorkomen.

Videobewaking

Naast alarmsystemen biedt IJzerhandel.nl ook hoge kwaliteit videobewaking van Abus. Abus videobewaking zorgt voor een afschrikeffect bij potentiële misdadigers wanneer zij zien dat er een camera aanwezig is. De videobewaking van Abe is draadloos en gemakkelijk te installeren. Ook achteraf kunt u mogelijke delicten oplossen met behulp van de gemaakte beelden van uw terrein. De Abe deurintercom maakt het mogelijk om na te gaan wie er voor de deur staat.


Verfijnd zoeken