Bovenfrezen

Festool bovenfrezen zijn van topkwaliteit. Als u eenmaal aan de slag gaat met een Festool bovenfrees is de kans groot dat u nooit meer anders wil. Kanten afronden, uitsnijdingen frezen, profileren, groeven frezen – werkzaamheden die het beste door een perfect op elkaar afgestemd systeem kunnen worden opgelost. Het aantal toerentallen en watt speelt hierbij een belangrijke maar geen doorslaggevende rol. Want kracht moet ook beheersbaar zijn en optimaal op het werkstuk kunnen worden overgedragen. Op de wisselende eisen die het werk stelt, moet ook flexibel kunnen worden gereageerd. Beter in systeem! Wie goed wilt zijn, heeft perfect gereedschap nodig. Wie beter wil zijn, heeft systeem nodig. Eén systeem, waarin accessoires en verbruiksmateriaal hand in hand gaan met het gereedschap. Dat staat voor meer ordening en organisatie. En dat iedere investering voorziet van extra meerwaarde. Een systeem dat maar één doel heeft: sneller, gemakkelijker en beter tot resultaat komen. Wij hebben een groot aanbod in Festool bovenfrezen en accessoires. U kunt het allemaal makkelijk online bestellen in onze webshop. Zo zijn uw Festool producten snel in huis.

Om goede resultaten te bereiken bij het frezen van hout en minerale grondstoffen, heeft men betrouwbaar, handzaam en vooral praktisch gereedschap nodig. Omdat wij dit weten, is er een omvangrijk programma aan machines en accessoires van Festool. Het zit vol met goede ideeën die bij het dagelijks werk vooral voor één ding zorgen: Verlichting.
Frezen is net zo veelzijdig als het materiaal dat men bewerkt. Daarom heeft Festool veelzijdige allrounders en praktische specialisten.
Veelzijdige allrounders, dat zijn de Festool bovenfrezen: Van de kleine Festool OF 1010 en de veelzijdige
Festool OF 1400 tot de krachtige Festool OF 2200. Natuurlijk vallen alle frezen op door hun praktische kenmerken. Zo beschikt de bovenfrees Festool OF 1400 bijvoorbeeld over een FastFix freeswissel-systeem, de kopieerringwisseling zonder gereedschap en een handige bediening. Festool biedt niet alleen een omvangrijk programma aan frezen, maar ook de passende accessoires. Zo ontstaan unieke freessystemen, die u het werk gemakkelijk maken. Laat u inspireren!